Aftermovie laten maken?

Aftermovie

Een aftermovie is dé manier om uw evenement op een unieke manier her te beleven. Aftermovies zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Op social media worden aftermovies extreem veel bekeken. Bovendien zorgt Facebook ervoor dat videocontent als hoogste prioriteit in zijn algoritme wordt weergeven. Hierdoor bereikt videocontent een enorm groot publiek op een social media kanalen zoals Instagram en Facebook. Bezoekers van het evenement vinden het geweldig om terug in de sfeer van het evenement te komen. Een aftermovie laten maken voor uw onderneming kan een belangrijk onderdeel zijn van de marketing. LKPRODUCTIONS zorgt voor een flitsende aftermovie die de kijker terug brengt in het moment of het gevoel geeft dat ze er zelf bij waren. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de aftermovie zo snel mogelijk online staat: Je moet immers het ijzer smeden wanneer het nog heet is!

Kika: Japan in de watertoren

Als sponsoring voor KiKa maakten we een aftermovie van een feest met als thema Japan! Het doel was om geld op te halen voor KiKa en met succes! De organisatoren haalde meer dan €10.000,- op.

Seasons 2.o - Beats by Esko

Seasons 2.0 is een discotheek in schoonhoven waar wij meerdere aftermovies voor hebben gemaakt. Bekijk hier de meest recente met muziekproducer Esko als aanwezige artiest.